یک عدد شهریوری!

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

یک عدد شهریوری!

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

گوشت و سس لیمو

گوشت بره و سس لیمو



مواد لازم :

  • یک کیلو کتف گوسفند
  • یک چهارم فنجان کره
  • یک قاشق چای خوری شوید
  • نمک و فلفل
  • 6 دسته پیازچه خرد شده
  • یک و نیم فنجان آب


طرز تهیه :
چربیهای اضافی گوشت را جدا کرده ، آن را قیمه قیمه کنید . آن ها را داخل یک ماهیتابه گود قرار داده روی حرارت زیاد بپزید . کره و ادویه را به آن اضافه کنید . گوشت را آنقدر بپزید تا آب آن جذب شود . پیازچه ها را به آن اضافه کنید . در قابلمه را ببندید تا پیازچه ها کاملا نرم شوند . آب را به آن افزوده ، به مدت یک و نیم تا دو ساعت آن را بپزید . آن را بهمراه سس لیمو سرو کنید .

سس لیمو :

  • سه عدد تخم مرغ زده شده
  • 2 عدد لیمو آب دار
  • یک فنجان آب مرغ


تخم مرغ ها را هم زده تا کف کنند . آب لیمو را به آن افزوده هم بزنید . آب مرغ را به آن اضافه کنید و روی حرارت ملایم به مدت چند دقیقه بپزید .

سوپ سبز

سوپ سبز


مواد لازم :

 

  • یک عدد پیاز
  • یک قاشق سوپ خوری روغن زیتون
  • یک قاشق سوپ خوری آرد
  • دو و نیم فنجان آب مرغ
  • دو برگ کاهوی بزرگ
  • یک دسته اسفناج
  • دو دسته کوچک شاهی
  • یک فنجان شیر جوشیده شده
  • 3 قاشق سوپ خوری خامه
  • فلفل
  • یک دسته جعفری خرد شده


طرز تهیه :
کاهو ، اسفناج و شاهی را بعد از شستن خرد کنید . پیاز را در روغن زیتون سرخ کنید و آرد را یک دقیقه در آن تفت دهید . آب مرغ را به آن اضافه کرده ، صبر کنید تا به جوش بیاید . سبزیجات خرد شده را به آن اضافه کرده ، به مدت 15 دقیقه آن را بپزید . آن را از روی شعله برداشته ، پس از سرد شدن در مخلوط کن ریخته ، تبدیل به پوره کنید . پوره را دوباره داخل ماهیتابه بریزید ، شیر را روی آن بریزید و به آن فلفل بزنید .
در صورتیکه آن را داغ سرو می کنید ، روی آن خامه بریزید و با جعفری تزیین کنید .

 

 

سوپ سبز

مرغ دارچینی

مرغ دارچینی



مواد لازم :

  • 8 قطعه گوشت مرغ
  • 4 قاشق سوپ خوری کره
  • یک چهارم فنجان روغن زیتون
  • یک و نیم فنجان پیاز کاملا خرد شده
  • یک قاشق چای خوری سیر آسیاب شده
  • 6 عدد گوجه فرنگی تازه
  • دو قاشق سوپ خوری رب گوجه فرنگی
  • نصف فنجان آب مرغ ( یا آب بعلاوه گالینا بلانکا )
  • یک خلال بزرگ دارچین
  • پنیر پارمسان رنده شده

طرز تهیه :
نمک و فلفل سیاه روی مرغ ها بریزید . روغن زیتون و کره را داخل یک ماهیتابه بزرگ داغ کرده ، مرغ ها را درون آن تفت دهید . سپس آنها را داخل بشقاب بگذارید . کمی روغن در ماهیتابه گذاشته ، سیر و پیاز را داخل آن سرخ کنید تا پیازها قهوه ای طلایی شوند . گوجه فرنگی ، رب گوجه ، آب مرغ ، خلال دارچین ، نصف قاشق چای خوری نمک و یک پر فلفل سیاه را به آن اضافه کنید ، صبر کنید تا به جوش آید سپس مرغ ها را داخل آن بریزید . آن را هم زده ، در ظرف را ببندید و حرارت اجاق را کم کنید تا به مدت نیم ساعت پخته شود . آن را همراه برنج یا پاستا می توانید سرو کنید . سس گوجه فرنگی را روی مرغ ریخته و در آخر روی آن را با پنیر بپوشانید .

مرغ یونانی

مرغ یونانی



مواد لازم :

  • 6 عدد سینه مرغ بدون استخوان
  • یک قوطی بزرگ سس گوجه فرنگی
  • یک قوطی کوچک پوره گوجه فرنگی ( گوجه پخته و آسیاب شده)
  • 250 گرم قارچ
  • یک قاشق سوپ خوری سیر
  • 200 گرم زیتون رسیده
  • یک قاشق سوپ خوری آب لیمو
  • یک قاشق چای خوری پونه
  • یک عدد پیاز خرد شده
  • دو فنجان برنج ( خام )
  • نمک


طرز  تهیه :
مرغ ها را شسته و چربی آنها را جدا کنید . آن ها را در فر به مدت یک ساعت با حرارت 350 درجه فارنهایت بپزید . در همان حال تمام مواد را غیر از برنج با هم مخلوط کنید . مرغ و سس را در یک قابلمه گذاشته و به مدت چهار ساعت روی حرارت بسیار ملایم بپرید تا تمام چاشنی با هم مخلوط شوند .
برنج را در ظرفی جداگانه پخته و مرغ را روی برنج سرو کنید .

پاستا با مرغ دودی

پاستا با مرغ دودی



مواد لازم :

 

  • سه قاشق سوپ خوری موسیر یا پیاز ریز شده
  • روغن برای سرخ کردن
  • نصف قاشق چای خوری سیر ریز شده
  • سه فنجان خامه غلیظ
  • فلفل سیاه آسیاب شده
  • 250 گرم پاستا
  • نصف مرغ دودی
  • 100 گرم کنسرو گوجه فرنگی
  • موسیر ریز شده ، گوجه خرد شده و پنیر پیتزا برای تزئین
  • نمک


طرز تهیه :
موسیر ها را در روغن سرخ کرده و سیر را به آن اضافه کنید اما آن را نپزید . خامه و فلفل را به آن بیفزائید و بگذارید تا بجوش آمده و آن را هم بزنید تا غلیظ شده و حجم آن نصف حجم اولیه شود . به  اندازه دلخواه به آن نمک بزنید . گوشت مرغ را به قطعات باریک و بزرگ برش بزنید .  کنسرو گوجه فرنگی به مدت یک دقیقه در آب جوش بریزید و سپس آن را صاف کنید . پاستا را در آب جوشی که به آن نمک و روغن زده اید ، بپزید سپس آن را صاف کرده و مدت کوتاهی زیر آب داغ بگیرید . همزمان با پخته شدن پاستا در آب جوش ، گوجه فرنگی و گوشت مرغ را در سس خامه بپزید . در صورت نیاز آن را با شیر رقیق کنید . پاستا را در دیس ریخته و روی آن با قاشق ، سس بریزید . روی آن را با موسیر ، پنیر رنده شده و یا گوجه فرنگی تزئین کنید .