یک عدد شهریوری!

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

یک عدد شهریوری!

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

بولگوگی (غذای مخصوص کره جنوبی)

بولگوگی,www.res2ran.com

مواد لازم:
گوشت راسته گوساله :نیم کیلو
سویا سس: 3 قاشق غذاخوری
آب: 3 قاشق غذاخوری
شکر : 2 قاشق مربا خوری (برای ترد شدن گوشت میتوانید فاکتور بگیرید)
روغن کنجد: 1 قاشق غذاخوری
کنجد :1 قاشق غذاخوری (در صورت تمایل)
پیازچه: 2 عدد
پیاز: 2 عدد(1 عدد خلالی خرد شده 1عدد رنده شده)
سیر : 3 عدد
فلفل سیاه: 1 قاشق چایخوری

طرز تهیه:

گوشت را باریک باریک اسلایس می کنیم، بعد سس سویا و آب و شکر و روغن کنجد و کنجد و پیاز رنده شده و فلفل سیاه را با هم میکس می کنیم تا مواد آماده شود، بعد گوشتها را در این مایع برای مدت 2تا3ساعت در یخچال می گذاریم.میتوانید این مواد را کباب کنید یا بدین صورت عمل کنید که همه مواد را داخل تابه ریخته و بعد از تفت دادن و نیم پز شدن(6-7 دقیقه) پیازچه های خرد شده و سیر و پیاز خرد شده را به آن اضافه کنید و بعد از نرم شدن پیاز و پازچه و پختن گوشت( قبل از اینکه گوشت خشک شود) آنرا سرو نمیایید.

بهتر است با حرارت بالا گوشت را بپزید.

نکته:میتوانید همه مواد را کباب کنید و با پیازچه و کنجد تزیین کنید میتوانید هم داغ داغ لای کاهو بپیچید و نوش جان کنید!این بولگوگی را میتوانید با برنج و کاهو و یک سس غلیظ و تند که میکس رب, فلفل و رب لوبیاست میل کنید! در یک برگ کاهو گوشت و برنج وسس را بریزید و در کاهو بپیچید و میل کنید.

سس مارینارا

سس مارینارا   ( marinara sauce )

مواد لازم :

 

 

  • سه قاشق سوپ خوری روغن زیتون
  • 4 حبه بزرگ سیر خرد شده
  • یک عدد پیاز خرد شده
  • 250 گرم قارچ خرد شده
  • 800 گرم گوجه فرنگی پوست گرفته و پخته شده
  • یک قاشق سوپ خوری پونه
  • یک قاشق سوپ خوری جعفری
  • یک قاشق سوپ خوری ریحان
  • نصف قاشق چای خوری نمک دریایی
  • دو قاشق سوپ خوری شهد میوه
  • نصف قاشق چای خوری فلفل سیاه
  • نصف قاشق چای خوری فلفل قرمز
  • شش برگ ریحان تازه خرد شده

 

طرز تهیه :

در یک قابلمه سیر را در روغن زیتون سرخ کنید تا رنگ آن مایل به قهوه ای شود . قارچها را به آن اضافه کرده و به پختن ادامه دهید . گوجه فرنگی ها را در مخلوط کن به مدت 10 ثانیه تبدیل به پوره کنید . یا با یک چنگال آنها را له کرده و سپس به مخلوط اضافه کنید . بقیه مواد را به آن افزوده و بدون اینکه در قابلمه را ببندید روی حرارت ملایم به مدت نیم ساعت بپزید و هر از گاهی آن را هم بزنید .

 

سالاد ماکارونی دانمارکی

مواد لازم:
ماکارونی صدفی=نصف بسته
شوید خشک=1 قاشق غذاخوری
نمک=2/1 قاشق چایخوری
کالباس خرد شده=250 گرم
زرده تخم مرغ سفت شده=4 عدد
سس خردل=1 قاشق چایخوری
خامه=1 فنجان
فلفل=4/1 قاشق چایخوری
خیارشور خرد شده=مقداری

طرزتهیه
ماکارونی را در آب جوش و نمک به مدت 12 دقیقه جوشانده و سپس آبکش میکنیم، مراقب باشید ماکارونی ها به یکدیگر نچسبند.



زرده تخم مرغ را با چنگال کاملا له می کنیم، خردل را به آن اضافه کرده سپس مایونز، خامه و نمک و فلفل را به آن می افزاییم.
مخلوط به دست آمده را با ماکارونی مخلوط می کنیم. کالباس، شوید و خیارشور را نیز بدان می افزاییم و خوب بهم می زنیم تا کاملا مخلوط شوند. این سالاد بهتر است سرد سرو شود.


سوپ پیاز فرانسوی

مواد لازم:
استاک مرغ(آّب مرغ)=1لیتر
پیاز خلال شده =550گرم
روغن مایع =50 گرم
سس بشامل رقیق(سس سفید)=1لیوان
پنیر پیتزا رنده شده=150گرم
سس سویا=2ق.غ
نمک و فلفل=به مقدار لازم
برگ بو(در صورت موجود بودن)=2 عدد
آب لیمو= 2 ق.غ

طرزتهیه

سوپ پیاز به دلیل خواص پیاز بسیار پر خاصیت بوده و در بیماری ها توصیه میشود.


پیاز ها را در قابلمه ریخته حرارت می دهیم تا نرم شود. سپس سس سویا ، نمک وفلفل اضافه می نماییم .


استاک مرغ و سس بشامل رقیق را به همراه برگ بو اضافه می کنیم و میگذاریم 20 تا 25 دقیقه با شعله ملایم جا بیفتد (توجه کنید که این سوپ بدلیل آرد سس بشامل سریع سر می رود)سپس برگ بو ها را خارج کرده و 2 ق.غ آبلیمو اضافه میکنیم . پنیر را در سوپ ریخته و 5 دقیقه دیگر حرارت میدهیم. سوپ حاضر است گوارای وجود.(: این سوپ را میتوانید با تکه های نان تست که در کره سرخ شده است سرو نمایید.

میگوی ساده

میگوی ساده

 


مواد لازم :

 

  • یک کیلو گرم میگو
  • دو لیتر آب نمک غلیظ
  • دو شاخه برگبو
  • 5 حبه سیر درسته
  • یک دسته کرفس خرد شده
  • یک حبه سیر نصف شده
  • سس فلفل
  • یک پر آویشن
  • یک پر ریحان


طرز تهیه :
میگو را بهمراه تمام مخلفات بالا در آب سرد قرار داده ، بگذارید به جوش بیاید . وقتی رنگ میگوها به صورتی متمایل شد ، میگو آماده شده و شما می توانید شعله اجاق را خاموش کنید .