یک عدد شهریوری!

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

یک عدد شهریوری!

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

پاستا با میگو و گوجه فرنگی

پاستا با میگو و خامه گوجه فرنگی

 

 


مواد لازم :

 

  • یک سوم فنجان گوجه فرنگی خشک شده در روغن
  • یک حبه سیر ریز شده
  • 500 گرم میگو پوست کنده
  • یک چهارم فنجان پیاز قاچ شده
  • یک و نیم قاشق سوپ خوری ریحان خرد شده یا یک قاشق چای خوری ریحان خشک
  • یک چهارم قاشق چای خوری فلفل سفید
  • یک فنجان آب مرغ
  • یک فنجان خامه زده شده
  • 300 گرم پاستا
  • پنیر رنده شده و ریحان تازه برای تزئین

طرز تهیه :

گوجه ها را با دو قاشق سوپ خوری روغن در یک ماهی تابه پهن ریخته و روی حرارت ملایم بپزید . سیر و میگو را در روغن داغ ریخته و هم بزنید تا رنگ میگو کدر شود . سپس آن را از روی شعله بردارید . پیاز ، ریحان خرد شده ، گوجه ، فلفل ، آب مرغ و خامه را در یک ماهی تابه ریخته و روی حرارت زیاد قرار دهید . به مدت ده دقیقه پیوسته آن را هم بزنید تا غلیظ شود . میگو را دوباره روی شعله قرار داده و کمی دیگر آن را بپزید . پاستا را در آب جوش پخته و سپس آن را آبکش کنید . آن را در بشقابهای جداگانه ریخته و سس میگو را روی آن بریزید . روی آن را با پنیر و ریحان تزئین کنید .