یک عدد شهریوری!

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

یک عدد شهریوری!

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

طرز تهیه سالاد تایلندی با گوشت

سالاد تایلندی,www.res2ran.com

طرز تهیه یک نوع سالاد تایلندی

مواد لازم (برای 2نفر):

فیله ران گوساله: ۱۰۰ گرم

سیر: ۱ حبه

فلفل قرمز تند: ۱ عدد (تازه یا خشک)

لیمو ترش: ۱ عدد

خیار درشت: نصف یک عدد

جوانه ماش: ۵۰ گرم

کاهو: چند برگ جوان

هویج: ۱ عدد

پیازچه: ۲ عدد

فلفل دلمه ای رنگی: یک چهارم از هر کدام(در صورت تمایل)

روش تهیه:

 اول سبزیجات را آماده کنید. خیار را از وسط نصف کنید, دانه هایش را به کمک قاشق جدا کنید و به صورت اریب برش بزنید.کاهو ها را هم برش های خیلی نازک بزنید. پیازچه ها را هم از طول برش های باریک و بلند بزنید.هویج ها را به کمک رشته کن یا چاقو به رشته های بلند و باریک ببرید. فلفل دلمه ای ها را هم باریک و بلند ببرید.تمام سبزیجات را با هم مخلوط کنید و روی آن آب لیموی تازه  بریزید.سپس سیر را با عرض چاقو له کنید. فلفل را هم با چاقو کمی له کنید. یک قاشق روغن در وک بریزید تا داغ شود و بعد گوشت ها را به همراه سیر و فلفل درون آن بریزید. چند دقیقه تفت بدهید تا کاملا تغییر رنگ دهد(گوشتها را هم برشهای باریک بزنید). بعد سیر و فلفل رو جدا کنید(در صورت تمایل), بعد گوشت ها را روی سبزیجات آماده بریزید و داغ سرو کنید.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد