یک عدد شهریوری!

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

یک عدد شهریوری!

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

طرز تهیه سس بآرنز

مواد لازم

کره - 150 تا 200 گرم

سرکه - 1 پیمانه (در صورتی که سرکه خیلی ترش است نصف پیمانه کافی است)

زرده تخم مرغ - 3 عدد

سیر (در صورت تمایل) - 2 تا 3 حبه

جعفری ، نعناع و ترخان ریز خرد شده 1 قاشق سوپخوری

نمک و فلفل - بقدر کافی

سس بآرنز

سس بآرنز

طرز تهیه

سرکه را با سیر در ظرف مناسبی ریخته و روی حرارت ملایم می گذاریم تا سیر پخته شده و سرکه تبخیر شود و در حدود یکی دو قاشق باقی بماند ، آن را در صافی می ریزیم و سیر را با پشت قاشق نرم کرده از صافی رد می کنیم . یک قاشق سوپخوری آب سرد به آن اضافه کرده ظرف را در ظرف دیگر محتوی آب قرار می دهیم و ظرف آب را روی حرارت ملایم می گذاریم . زرده تخم مرغ ها را دانه دانه در مایه سرکه می ریزیم و مرتب هم میزنیم تا تخم مرغ و سرکه مخلوط شود و داغ شود . کره را به قطعات کوچک تقسیم می کنیم و ظرف زرده تخم مرغ را از روی آتش بر می داریم و قطعات کره را تکه تکه در زرده می ریزیم و مرتب هم می زنیم تا کره آب شود و به خورد زرده برود.

هر وقت کره آب نشد ظرف محتوی زرده و کره را مجددا یک لحظه در ظرف آبگرم روی آتش ی گذاریم ، به همین ترتیب تا تمام قطعات کره مصرف شود . به اندازه کافی نمک و فلفل سفید به سس می زنیم و سبزی ها را با آن مخلوط می نمائیم . این سس اگر به دقت تهیه شود یکی از لذیذ ترین سس هاست که به مصرف گوشت های سفید و ماهی می رسد و شکل آن شبیه سس مایونز است . در حقیقت سس بآرنز یک نوع سس مایونز گرم است که به جای روغن زیتون با کره تهیه می شود .

طرز تهیه پنیر پیتزا

طرز تهیه پنیر پیتزا


مرحله اول ،شیر را در دمای 63 درجه سانتیگراد به مدت 30 دقیقه حرارت دهید و یا به مدت 15 ثانیه در دمای 72 درجه سانتیگراد حرارت دهید. در هر دو حالت، شیر را باید مرتب هم بزنید تا ته نگرفته و نسوزد.


مرحله دوم، سرد کردن شیر است. کافی است ظرف محتوی شیر را روی آب سرد یا یخ قرار دهید.


مرحله سوم، ترش کردن شیر می باشد. مایه پنیر را به شیر اضافه نموده و هم بزنید. 30 الی 60 دقیقه زمان لازم است تا پنیر آماده شود. (در این حالت یعنی پنیر سفت، باید از جوهرلیمو استفاده کنید) اگر از عوامل دیگری غیر از مایه پنیر برای ترش کردن شیر استفاده می کنید، تنها 5 الی 15 دقیقه صبر کنید تا پنیر حاضر شود.

مرحله چهارم، پخت پنیر است .ماده جامد حاصل از ترش کردن شیر را به قطعات کوچک برش دهید. درجه حرارت و مدت زمان پخت در پنیرهای مختلف فرق دارد. هرچه مدت طولانی تری پنیر را حرارت دهید، پنیر بیشتر کش می آید؛ در عین حال باید به خاطر داشته باشید که حرارت خیلی زیاد، بافت پنیر را از بین برده و طعم مزه آن را هم خراب می کند.


مرحله پنجم، گرفتن آب پنیر است 

مرحله ششم، در اغلب پنیرها نمک زدن به پنیر می باشد.

مرحله هفتم، فشردن پنیر می باشد (در انواع نیمه سفت یا سفت). مدت زمان فشردن پنیر، به نوع آن و به دست آمدن بافت دلخواه در پنیر بستگی دارد.

مرحله آخر، در آب نمک قرار دادن پنیر است.


همه شلوارشون ۲ تا میشه

ماله ما یه دونه شلوارمونم گم میشه !!

طرز تهیه شاورما

شاورما,www.res2ran.com

مواد لازم برای مرغ :
سینه مرغ: 2 عدد
روغن زیتون:1/2 لیوان
آبلیمو:1/2 لیوان
ادویه مخلوط:1 قاشق غذاخوری
نمک و پودر فلفل قرمز:به مقدار لازم
ماست:1 لیوان
مواد لازم برای سالاد:
کاهو خرد شده،خیار شور خرد شده، گوجه فرنگی
مواد لازم برای سس شاورما:

ماست غلیظ: 1 لیوان
ارده:4 قاشق غذاخوری
پودر سیر: 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل:به مقدار لازم
مواد لازم برای تهیه نان شاورما:

آرد سفید: 5 لیوان
خمیرمایه:1 و /2 1 قاشق غذاخوری
شکر:2 قاشق غذاخوری
نمک:به مقدار لا زم
تخم مرغ:2 عدد متوسط
آب:1 و 1/3 لیوان
طرز تهیه:

سینه مرغ را در ظرفی ریخته روغن زیتون،ماست،ادویه مخلوط، نمک و فلفل،آبلیمو را به آن اضافه کرده با دست مخلوط را خوب هم بزنید تا مواد جذب مرغ شود سپس ظرف را به مدت یک روز کامل در یخچال قرار دهید. مرغ را از یخچال خارج کرده، مقدار 50 گرم کره را در ماهیتابه نسوزی ریخته روی حرارت بگذارید سپس سینی مرغ را در کره تفت دهید تا روی آن طلایی رنگ شود. مرغ را از روی حرارت برداشته به صورت خلال خرد کرده سپس آنها را در مقداری کرده تفت دهید تا خلال های مرغ کمی سرخ شوند.ظرف را از روی حرارت برداشته کنار بگذارید.
طرز تهیه نان شاورما:
تمام مواد لازم برای نان را با هم مخلوط کرده با دست ورز دهید تا خمیر صاف و یکدستی بدست آید. در صورتی که خمیر به دست چسبید به آن کمی آرد اضافه کنید. سپس روی خمیر را پوشانده،به مدت یک ساعت در جای گرمی قرار دهید تا حجم آن تقریبا دو برابر شود. نان ها را به 15 یا 20 قسمت مساوی تقسیم کرده،هر کدام را با وردنه به صورت نازک باز کرده سپس نان ها را روی صاج یا ماهی تابه نسوزی با حرارت متوسط بپزید.
طرز تهیه سس شاورما:
تمام مواد لازم برای سس را با هم مخلوط کرده با قاشق هم بزنید.
طرز تهیه شاورما:
نان شاورما را با کره روی آن با قاشق کمی از مرغ بریزید سپس کاهوی خلال شده،خیارشور خلال شده،گوجه فرنگی خلال شده را روی آن قرار دهید و با قاشق مقداری از سس بریزید. نان ها را به صورت رول پیچیده و دور آن فویل یا کاغذ ساندویچ (کاغذ روغنی) بپیچید.

طرز تهیه سالاد کاپریس

سالاد کاپریس,www.res2ran.com

مواد لازم :
پنیر موزارلا

گوجه فرنگی

سس سویا

ریحان

روغن زیتون

سرکه سیب

نمک

فلفل سیاه


طرز تهیه :

گوجه فرنگی و پنیر را ورقه ورقه ببرید و درون ظرف یکی در میان بچینید سس سویا ، ریحان ، روغن زیتون ، سرکه سیب ( می توان از سرکه دیگری هم استفاده کرد ) و نمک را با هم مخلوط کنید و روی پنیر ها یریزید.
فلفل و ریحان را روی مواد بپاشید .