مواد لازم :
طرز تهیه :
چربیهای اضافی گوشت را جدا کرده ، آن را قیمه قیمه
کنید . آن ها را داخل یک ماهیتابه گود قرار داده روی حرارت زیاد بپزید .
کره و ادویه را به آن اضافه کنید . گوشت را آنقدر بپزید تا آب آن جذب شود .
پیازچه ها را به آن اضافه کنید . در قابلمه را ببندید تا پیازچه ها کاملا
نرم شوند . آب را به آن افزوده ، به مدت یک و نیم تا دو ساعت آن را بپزید .
آن را بهمراه سس لیمو سرو کنید .
سس لیمو :
تخم مرغ ها را هم زده تا کف کنند . آب لیمو را به آن افزوده هم
بزنید . آب مرغ را به آن اضافه کنید و روی حرارت ملایم به مدت چند دقیقه
بپزید .
مواد لازم :
طرز تهیه :
کاهو ، اسفناج و شاهی را بعد از شستن خرد کنید . پیاز
را در روغن زیتون سرخ کنید و آرد را یک دقیقه در آن تفت دهید . آب مرغ را
به آن اضافه کرده ، صبر کنید تا به جوش بیاید . سبزیجات خرد شده را به آن
اضافه کرده ، به مدت 15 دقیقه آن را بپزید . آن را از روی شعله برداشته ،
پس از سرد شدن در مخلوط کن ریخته ، تبدیل به پوره کنید . پوره را دوباره
داخل ماهیتابه بریزید ، شیر را روی آن بریزید و به آن فلفل بزنید .
در صورتیکه آن را داغ سرو می کنید ، روی آن خامه بریزید و با جعفری تزیین کنید .
مواد لازم :
مواد لازم :
طرز تهیه :
مرغ ها را شسته و چربی آنها را جدا کنید . آن ها را
در فر به مدت یک ساعت با حرارت 350 درجه فارنهایت بپزید . در همان حال تمام
مواد را غیر از برنج با هم مخلوط کنید . مرغ و سس را در یک قابلمه گذاشته و
به مدت چهار ساعت روی حرارت بسیار ملایم بپرید تا تمام چاشنی با هم مخلوط
شوند .
برنج را در ظرفی جداگانه پخته و مرغ را روی برنج سرو کنید .
مواد لازم :
طرز تهیه :
موسیر ها را در روغن سرخ کرده و سیر را به آن اضافه
کنید اما آن را نپزید . خامه و فلفل را به آن بیفزائید و بگذارید تا بجوش
آمده و آن را هم بزنید تا غلیظ شده و حجم آن نصف حجم اولیه شود . به
اندازه دلخواه به آن نمک بزنید . گوشت مرغ را به قطعات باریک و بزرگ برش
بزنید . کنسرو گوجه فرنگی به مدت یک دقیقه در آب جوش بریزید و سپس آن را
صاف کنید . پاستا را در آب جوشی که به آن نمک و روغن زده اید ، بپزید سپس
آن را صاف کرده و مدت کوتاهی زیر آب داغ بگیرید . همزمان با پخته شدن پاستا
در آب جوش ، گوجه فرنگی و گوشت مرغ را در سس خامه بپزید . در صورت نیاز آن
را با شیر رقیق کنید . پاستا را در دیس ریخته و روی آن با قاشق ، سس
بریزید . روی آن را با موسیر ، پنیر رنده شده و یا گوجه فرنگی تزئین کنید .