مواد لازم :
طرز تهیه :
چربیهای اضافی گوشت را جدا کرده ، آن را قیمه قیمه
کنید . آن ها را داخل یک ماهیتابه گود قرار داده روی حرارت زیاد بپزید .
کره و ادویه را به آن اضافه کنید . گوشت را آنقدر بپزید تا آب آن جذب شود .
پیازچه ها را به آن اضافه کنید . در قابلمه را ببندید تا پیازچه ها کاملا
نرم شوند . آب را به آن افزوده ، به مدت یک و نیم تا دو ساعت آن را بپزید .
آن را بهمراه سس لیمو سرو کنید .
سس لیمو :
تخم مرغ ها را هم زده تا کف کنند . آب لیمو را به آن افزوده هم
بزنید . آب مرغ را به آن اضافه کنید و روی حرارت ملایم به مدت چند دقیقه
بپزید .