طرز تهیه یک نوع سالاد تایلندی
مواد لازم (برای 2نفر):
فیله ران گوساله: ۱۰۰ گرم
سیر: ۱ حبه
فلفل قرمز تند: ۱ عدد (تازه یا خشک)
لیمو ترش: ۱ عدد
خیار درشت: نصف یک عدد
جوانه ماش: ۵۰ گرم
کاهو: چند برگ جوان
هویج: ۱ عدد
پیازچه: ۲ عدد
فلفل دلمه ای رنگی: یک چهارم از هر کدام(در صورت تمایل)
روش تهیه:
اول سبزیجات را آماده کنید. خیار را از وسط نصف کنید, دانه هایش را به کمک قاشق جدا کنید و به صورت اریب برش بزنید.کاهو ها را هم برش های خیلی نازک بزنید. پیازچه ها را هم از طول برش های باریک و بلند بزنید.هویج ها را به کمک رشته کن یا چاقو به رشته های بلند و باریک ببرید. فلفل دلمه ای ها را هم باریک و بلند ببرید.تمام سبزیجات را با هم مخلوط کنید و روی آن آب لیموی تازه بریزید.سپس سیر را با عرض چاقو له کنید. فلفل را هم با چاقو کمی له کنید. یک قاشق روغن در وک بریزید تا داغ شود و بعد گوشت ها را به همراه سیر و فلفل درون آن بریزید. چند دقیقه تفت بدهید تا کاملا تغییر رنگ دهد(گوشتها را هم برشهای باریک بزنید). بعد سیر و فلفل رو جدا کنید(در صورت تمایل), بعد گوشت ها را روی سبزیجات آماده بریزید و داغ سرو کنید.